Malatya’da İtfaiye Ekipleri Buluşuyor

200 İtfaiye Personeli Malatya’da Bir Araya Geliyor

Türkiye‘nin çeşitli illerinde meydana gelen afetlerde görev alan 200 itfaiye personeli, Malatya’da düzenlenecek olan İtfaiye İstişare ve Ekipman Toplantısı’nda buluşacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, itfaiye teşkilatlarının kapasite gelişimi, mevzuat değişiklikleri, afet ve acil durum yönetimi konularının ele alınacağı toplantı, 24-25 Nisan tarihlerinde Malatya Nikah Sarayı’nda gerçekleşecek.

Açıklamada konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer Çoban, ülke genelinde afetlerde birlikte çalışan itfaiyecilerin Malatya’da buluşmasından memnuniyet duyacaklarını belirtti.

81 ilden gelen daire başkanları, şube müdürleri ve itfaiye erlerini ağırlayacaklarını dile getiren Çoban, “Katılımcılarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Toplantıda ele alınacak konularla ülkemize ve uluslararası platformlara daha iyi hizmet sunmayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Okan Coşkun – Güncel

Related Posts

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

Kurban eti nasıl pişirilmeli? Uzmanı açıkladı: ‘Mutlaka haşlayın, dinlenmesi şart’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Bayram sofrası sağlığınızı bozmasın! Eti böyle tüketin: ‘Yağa yağ eklemeyin’

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

20 baklavanın numunesinin 5’inde bakteri çıktı

Prof. Dr. Işıl Var, Kurban Bayramı öncesi satışa sunulan baklava çeşitlerini, mikrobiyolojik açıdan laboratuvarda inceledi. Kentte 20 işletmeden aldığı örnekler üzerinde çalışan Prof. Dr. Işıl Var, bunların 5’inde yaşlı ve çocuklarda ölüme bile neden olabilen dışkı kökenli koli basili E.coli ile karşılaştıklarını söyledi.

‘Sadece dişler değil emek de çürümektedir’

Ağız ve Diş Sağlığı çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesini talep eden Genel Sağlık İş Ankara İl Başkanı Şenol Şahin, “Sadece dişler değil emek de çürümektedir” dedi.