İstanbul’da Motosiklet Tamircisi Trafik Kazasında Hayatini Kaybetti

İstanbul Bağcılar’da Motosiklet Tamircisi Park Halindeki Araça Çarptı

İstanbul Bağcılar‘da motosiklet tamircisi, test sürüşü sırasında dengesini kaybederek park halindeki araca çarptı ve hayatını kaybetti. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, akşam saatlerinde İstanbul Bağcılar Merkez Mahallesi 729. sokakta meydana geldi. Motosiklet tamircisi Hüseyin Duru (33), motosikletle sokakta test sürüşü yaparken dengesini kaybetti. Motosikletle birlikte sürüklenerek park halindeki 06 BT 5340 plakalı araca çarpan Duru, olay yerinde hayatını kaybetti. Vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Duru’nun öldüğü belirlendi. Hayatını kaybeden Hüseyin Duru’nun cansız bedeni ambulansla Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Trafik kazası, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. – İSTANBUL

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

Kurban eti nasıl pişirilmeli? Uzmanı açıkladı: ‘Mutlaka haşlayın, dinlenmesi şart’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Bayram sofrası sağlığınızı bozmasın! Eti böyle tüketin: ‘Yağa yağ eklemeyin’

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

20 baklavanın numunesinin 5’inde bakteri çıktı

Prof. Dr. Işıl Var, Kurban Bayramı öncesi satışa sunulan baklava çeşitlerini, mikrobiyolojik açıdan laboratuvarda inceledi. Kentte 20 işletmeden aldığı örnekler üzerinde çalışan Prof. Dr. Işıl Var, bunların 5’inde yaşlı ve çocuklarda ölüme bile neden olabilen dışkı kökenli koli basili E.coli ile karşılaştıklarını söyledi.

‘Sadece dişler değil emek de çürümektedir’

Ağız ve Diş Sağlığı çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesini talep eden Genel Sağlık İş Ankara İl Başkanı Şenol Şahin, “Sadece dişler değil emek de çürümektedir” dedi.