Isparta’da Kafa Kafaya Trafik Kazası: 3 Yaralı

Isparta Yalvaç İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Yalvaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazanın gece saatlerinde, Yalvaç ilçesi Şarkikaraağaç Karayolu, Özbayat köy yol ayrımı Çadır Ağaç mevkiinde meydana geldiği öğrenildi. Kaza, M.Ç. (53) yönetimindeki 06 DA 146 plakalı Volkswagen marka otomobil ile karşı yönden gelen T.K. yönetimindeki 42 ASP 547 plakalı Volkswagen marka hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışma sonucu araçlarda bulunan M.Ç., T.K. ve otomobilde yolcu olarak bulunan E.Ç. (48) yaralandı.

Olayın ardından vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramasıyla polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale ederek, ardından ambulanslarla Yalvaç Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı. Olayla ilgili detaylar haberimizde.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

Kurban eti nasıl pişirilmeli? Uzmanı açıkladı: ‘Mutlaka haşlayın, dinlenmesi şart’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Bayram sofrası sağlığınızı bozmasın! Eti böyle tüketin: ‘Yağa yağ eklemeyin’

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

20 baklavanın numunesinin 5’inde bakteri çıktı

Prof. Dr. Işıl Var, Kurban Bayramı öncesi satışa sunulan baklava çeşitlerini, mikrobiyolojik açıdan laboratuvarda inceledi. Kentte 20 işletmeden aldığı örnekler üzerinde çalışan Prof. Dr. Işıl Var, bunların 5’inde yaşlı ve çocuklarda ölüme bile neden olabilen dışkı kökenli koli basili E.coli ile karşılaştıklarını söyledi.

‘Sadece dişler değil emek de çürümektedir’

Ağız ve Diş Sağlığı çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesini talep eden Genel Sağlık İş Ankara İl Başkanı Şenol Şahin, “Sadece dişler değil emek de çürümektedir” dedi.