Çaycuma’da Yaya Kazası: Hafif Yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde Yaya Otomobil Kazası

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, kontrolsüz bir şekilde yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Olay, Çay Mahallesi Nihat Kantarcı Caddesi üzerinde saat 10.50 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, ismi henüz öğrenilemeyen sürücü tarafından Nadır istikametine seyreden 67 AEM 803 plakalı otomobil, Cemalettin G. isimli yayaya çarptı. Yaya, çarpmanın etkisiyle hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olan Cemalettin G. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. – ZONGULDAK

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

Kurban eti nasıl pişirilmeli? Uzmanı açıkladı: ‘Mutlaka haşlayın, dinlenmesi şart’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Bayram sofrası sağlığınızı bozmasın! Eti böyle tüketin: ‘Yağa yağ eklemeyin’

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

20 baklavanın numunesinin 5’inde bakteri çıktı

Prof. Dr. Işıl Var, Kurban Bayramı öncesi satışa sunulan baklava çeşitlerini, mikrobiyolojik açıdan laboratuvarda inceledi. Kentte 20 işletmeden aldığı örnekler üzerinde çalışan Prof. Dr. Işıl Var, bunların 5’inde yaşlı ve çocuklarda ölüme bile neden olabilen dışkı kökenli koli basili E.coli ile karşılaştıklarını söyledi.

‘Sadece dişler değil emek de çürümektedir’

Ağız ve Diş Sağlığı çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesini talep eden Genel Sağlık İş Ankara İl Başkanı Şenol Şahin, “Sadece dişler değil emek de çürümektedir” dedi.