Bolu Dağı Geçişinde Zincirleme Kaza: 10 Yaralı

Bolu Dağı Geçişinde Zincirleme Kaza: 10 Yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde otomobil, kamyon, tır, hafif ticari araç ve otobüsün de aralarında bulunduğu 10 araç zincirleme kaza yaptı. Kazada 10 kişi yaralanırken, İstanbul istikameti yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.

Olay, TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişi, tünel mevkisine yakın bir noktada meydana geldi. Henüz sebebi belirlenemeyen kazada, araçlar arka arkaya çarpışarak zincirleme trafik kazasına sebep oldu. Kazaya 10 aracın karıştığı bilgisi alındı. İhbar üzerine sağlık, jandarma ve Karayolları ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan 10 kişiden 3’ü olay yerinde ayakta tedavi edilirken, 7 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle İstanbul istikameti bir süre trafiğe kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Ancak kaza sonrasında araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

Kazayı anlatan sürücü Ömer G. yaşadıklarını şu şekilde dile getirdi: “Arkamdaki araç benim aracıma çarptı. Ben de önümde seyreden araca çarptım.” Diğer bir sürücü olan İbrahim Ö. ise yoğun kar yağışına dikkat çekerek, “Kar yağışı nedeniyle yavaş ilerliyorduk. Durunca kaza olduğunu fark ettik. Kaza alanının 2 kilometre gerisindeydik. Aniden trafik durdu ve ekipler geldi” dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. – BOLU

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

“Çocuklarda hipertansiyon gizlice ilerliyor”

Kurban eti nasıl pişirilmeli? Uzmanı açıkladı: ‘Mutlaka haşlayın, dinlenmesi şart’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Bayram sofrası sağlığınızı bozmasın! Eti böyle tüketin: ‘Yağa yağ eklemeyin’

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

20 baklavanın numunesinin 5’inde bakteri çıktı

Prof. Dr. Işıl Var, Kurban Bayramı öncesi satışa sunulan baklava çeşitlerini, mikrobiyolojik açıdan laboratuvarda inceledi. Kentte 20 işletmeden aldığı örnekler üzerinde çalışan Prof. Dr. Işıl Var, bunların 5’inde yaşlı ve çocuklarda ölüme bile neden olabilen dışkı kökenli koli basili E.coli ile karşılaştıklarını söyledi.

‘Sadece dişler değil emek de çürümektedir’

Ağız ve Diş Sağlığı çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesini talep eden Genel Sağlık İş Ankara İl Başkanı Şenol Şahin, “Sadece dişler değil emek de çürümektedir” dedi.